Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti. | 4 / 10 / 2024 Aşçılık Programı İlk Ders Etkinliği Gerçekleştirildi. | 2 / 10 / 2024 International Gastro Bodrum Fest 2024 Uluslararası Yemek Yarışmasında Madalya Kazanan Öğrencilerimizden Ziyaret | 30 / 5 / 2024 Öğrencilerimiz International Gastro Bodrum Fest 2024 Uluslararası Yemek Yarışmasında Ödül Aldı. | 27 / 5 / 2024 Farklı Kültürlerden Pasta ve Tatlılar Geleceğin Şef Adayları Tarafından Hazırlandı | 24 / 5 / 2024 TÜRK MUTFAĞI HAFTASI, SAPANCA TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULUNDA COŞKUYLA KUTLANDI | 24 / 5 / 2024 Sushi Workshop Etkinliği Düzenlendi | 15 / 5 / 2024 Peynir Tadım Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi | 13 / 5 / 2024 Tatlı Atıştırmalıklar Atölyesi ile Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirildi | 13 / 5 / 2024 Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi | 8 / 5 / 2024 Pagination Şu an kullanılan sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 Sonraki sayfa › Last page Son »